Arkadaşlar bu aracı sahibi 2.el olarak aldı ve bana getirdi aracın kaputu önceki sahibinde boyanmış ve boyayan yer zımpara yapmış fakat zımpara izlerini almamış bunun dışında aracın genel olarak durumuda kötü sayılabilecek durumda idi elimden geldiğince aracı toplamaya çalıştım . Bu daha önce yaptığım bir uygulama olduğundan maalesef elimde çok resim yok bundan sonraki paylaşımlar için daha fazla foto çekmeye çalışacam . Araca yapılanlar . Detaylı iç temizlik (Maalesef fotoları yok ) İçeride kullandığım kimyasallar . Plastik aksam valet pro APC Kumaş aksam valet pro carpet cleaner Deri aksam Adam's leather & interior cleaner Dışarıda yaptıklarım ve kullandığım kimyasallar . Detaylı jant ve davlumbaz temizliği . Jantlar gtechniq w6 davlumbaz 3d grand slam Araç tabanının yıkanması . 3d grand slam Ön yıkama .Valet pro combo 2 Yıkama . Sonax kırmızı Demir tozu temizliği . Gtechniq w6 Kil temizliği . Valet pro mavi kil Polisajda Menzerna 400 keçe ve rotary makine ile 2500 ve 3800 rupes lhr15 ve rupes sarı sünger ile uygulandı Araç yıkanıp alkol ile temizlenip koruma olarak gtechniq c2v3 uygulandı .
mahmut bey ellerinize sağlık.araba yeniden doğmuş.birde skoda araçların boyaları sert boya diye tabir ettiğimiz gruba mı giriyor.saygılarımla
Teşekkürler . Teşekkürler . Volkswagen grubunda yumuşak kalsa da genele baktığımızda sert denilebilecek boyaya sahip . Teşekkürler . Allah cümlemizi kazadan beladan korusun . Teşekkürler . Detayları ilk mesaja ekledim . Detayları ilk mesaja ekledim .