Arkadaslar merhaba. Gecen gun yikamaciya verdim araci aldiktan sonra farkettim ki panelde beyaz lekeler var sildim biraz ama cikmadi. Ne cikarir bunu kurban olayim bi yardim edim cok batiyor gözüme. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yıkamaya vermeden önce yoksa büyük ihtimal torpidoya parlatıcı sıkıldıysa onların damlaları olabilir.Tırnakla kazıyın,çıkarsa bir apc ile temizleyin.Çok kafaya takılacak birşey değil gibi.
Befar ped ve plastx ile bu tarz lekeler kesin çıkar. Elinizde Menzerna 2500 benzeri polish var ise o da iş görür.
Sanırım o da iş görür. Eğer yakın zamanda oldu ise çok kolay çıkar. Güneş altında çok beklemiş ise biraz uğraştırır.
Bende corona araç 93 model gösterge camı çizik dolu bunun için kullanacağım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugun yikamaciya gittim gosterdim bu lekeleri silermisin diye. Biraz silmiş sanirim ama çıkmıyo dedi pekte ugrasmadi en iyisi dediginiz gibi plastix sanirm. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Plastx i evde bulaşık yıkarken kullanılan süngerin sarı kısmıyla kullanabilirsiniz. Sonra çizmeyen bir bezle faZlalıklarını alabilirsiniz yapmadan önce çerçeveleri kağıt pantla koruyun Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İpa ile sakın silmeyin. Plastiğı bozar. Plastx veya hiçbir şey sürmeden sadece kadife vb yumuşak bir bezle o bölgeyi ısınıncaya kadar elinizle ovalayın. (Bir nevi polisaj) Büyük ihtimal çıkacaktır.